Kirjoittajat

Anna Hillgrén intoutuu ruokamaailman ilmiöistä ja yksityiskohdista. Anna ideoi ja fiilistelee sekä sommittelee asetelmat.

Marko Tarvainen on hyvän ruuan erikoismies ja chilinkasvattaja. Marko viihtyy kauhan varressa ja kameran takana.

Yhteistyössä syntyy Makuammuntaa, joka voi osua joskus jopa maaliin.

Anna aloitti Makuammuntaa-blogin Turun Sanomien TS Ruoka -sivustolla lokakuussa 2012. Marko tuli mukaan myöhemmin, ja blogin kuvallinen anti kehittyi. Makuammuntaa keräsi paljon lukijoita ja yksi suosituimmista postauksista oli Syntisen hyvä paholaisenhillo.

Tästä innostuneena päätimme siirtää Makuammunnan omalle, itsenäiselle sivustollemme. Vanhojen reseptien arkisto pysyy TS Ruoassa kesän loppuun saakka, joten voit ottaa siihen mennessä suosikkireseptisi talteen osoitteesta www.ruoka.ts.fi/makuammuntaa. Parhaimmat reseptit tuomme myös tänne, kunhan kehitystyöltä ehdimme.

Makuammuntaa-sivusto tulee päivittymään vielä monilta osin ja mielellämme kuulemme myös sinun mielipiteesi. Ota yhteyttä: makuammuntaa@makuammuntaa.fi.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Chiliä, herkkuja ja kaikkea siltä väliltä